MACAM MANA NAK WARTAWAN COVER STORY BERKAITAN BISNES ANDA SECARA PERCUMA? Perasan atau tidak setiap artikel yang dikeluarkan oleh wartawan semestinya akan ada email penulis..perasan tak? Anda hanya perlu emailkan kepada wartawan tersebut supaya cover story bisnes anda..Gunakan ayat power anda seperti mana anda guna ayat untuk close sale..hehe..emailkan sekali gambar2 produk anda. Apa yang menarik tentang produk anda..nyatakan secara ringkas. InshaAllah wartawan akan reply email anda…Bagi memudahkan sesi interview dijalankan..saya sarankan anda pergi sendiri ke pejabat akhbar tersebut jangan susahkan wartawan yang sedia nak bantu anda.

MACAM MANA NAK WARTAWAN COVER STORY BERKAITAN BISNES ANDA SECARA PERCUMA?

Perasan atau tidak setiap artikel / write up yg di keluarkan oleh wartawan semestinya akan ada email penulis..perasan tak ?

Anda hanya perlu emailkan kepada wartawan tersebut supaya cover story bisnes anda..Gunakan ayat power anda seperti mana anda guna ayat untuk close sale..hehe..emailkan sekali gambar2 produk anda.Apa yang menarik tentang produk anda..nyatakan secara ringkas.

InshaAllah wartawan akn reply email anda…Bagi memudahkan sesi interview d jlnkan..saya sarankan anda pergi sendiri ke pejabat akhbar tersebut jangan susahkan wartawan yang sedia nak bantu anda.

Dah la dia sggp nk cover story anda..anda minta plk dia dtg jmpa anda..banyak cantik muka ko..hehe

Sebenarnya wartawan lagi suka kalau kita email diaorang sbb ini sbnrnya memudahkan kerja diaorang..xyah ssh2 kluar cari bahan utk ruangan yg sepatutnya dia menulis..ibarat kata pucuk di cita ulam mendatang.

Mudah jea kan ?? Selamat mencuba

Semoga friendlist Abam Peah semua kaya dunia..kaya akhirat !!

Tip ni dikongsi oleh Abam Peah dalam Facebooknya.

Add Comment